Hoppas alla haft en härlig långledighet i sommarsolen. Denna veckan blir det mycket repetition och framför allt av vikt och mått i matten. I svenskan fortsätter eleverna arbeta med begrepp och olika typer av läsning i och utanför klassrummet framför allt om bondgården och olika djur på gården. Vi tittar även på Skymningssagor. I nästa vecka efter 6 juni (Sveriges nationaldag)  Onsdagen den 7:e juni är det dags för klassen att åka på studiebesök på bondgård utanför Alvesta. Ni har fått ett brev hemskickat om detta där jag bad om hjälp med körning till och från Gården. Vi ska vara på gården 10.30 så vi tänker att vi behöver åka från Skolan 9.50 för att hinna i god tid. Eleverna tar med sig eget bröd och frukt om man vill. Så bjuder gården på Mjölk, Ost, Smör och yoghurt. Hör av er om ni kan hjälpa till. Vi beräknas vara tillbaka på skolan till 13.00.

Till fredag titta på Flippat klassrum:

Vecka 22

Måndag: Idrott

Tisdag: Musik , Egen läsläxa valfri bok hemma och i skolan för kompis eller boksamtal.

Onsdag: Elevråd, No

Torsdag: Bibliotek

Fredag: Flippat klassrum titta på olika filmer och prata om innehållet i filmerna.

 

Vecka 23

Måndag: Ledig dag!

Tisdag: 6 juni Sveriges Nationaldag (Röd dag)

Onsdag: Studiedag på bondgård samling 8.20 vi åker 9.50 från skolan.

Torsdag: Ingen NO marie är ledig.

Fredag: Flippat klassrum

 

Ha en trevlig vecka!

Med vänlig hälsning

 

Darya