Hej!

I nästa vecka händer det en hel del saker så jag hoppas att ni läser igenom veckoplaneringen noga. Inbjudan skolavslutning (glömde lämna ut den på fredagen kommer hem till föräldrar på måndag) Inbjudanskolavslutning (1)

Måndag: Idrott (öva på brännboll) vi är inne på idrotten.

Tisdag: Musik, musikvideosläpp i Aulan .

Trivselkväll på Klappudden kl. 17.00 avslut 19.00 ( OBS! om vädret är regnigt och kallt så kommer vi ställa in trivselkvällen på Klappudden. Om det blir bra väder så vill jag gärna veta hur många som kommer. Jag har även bett eleverna kolla med hemmen om det är någon förälder som inte kan köra så kanske eleverna kan samåka med någon kompis från klassen? 

( Medtag egen dryck och fika, (jag ordnar korv med bröd och tillbehör)

Vi kommer ha en massa roliga aktiviteter för klassens elever och föräldrar.

Onsdag: Städdag eleverna tar med sig väska och plastpåse om det behövs för alla saker som de får med sig hem.  Lämna tillbaka biblioteksböckerna.  (Fritidsbarn har simning direkt efter skolan så glöm ej simkläder och handduk)

Torsdag: Brännbollsturnéring eleverna tar med sig oömma kläder och en vattenflaska om det är en varm dag. Gärna en frukt eller liten fika för energipåfyllning.

Fredag: Skolavslutning: Vi ses i klassrummet 8.20. Se inbjudan här ovanför!

Mvh Darya