Hej!

Jag vill tacka Er alla för att ni följt bloggen. Jag har en del viktig info gällande vad som händer i höst. Det kommer nämligen komma lite ändringar. Klassen kommer byta klassrum vi kommer hamna i Åsas dvs gamla 2B klassrum bredvid 1c gamla klassrum. Delvis för att fritids behöver utrymmet och jag tycker att Åsas klassrum fungerar bättre som klassrum. Jag vill även meddela att vi kommer flytta vår klassblogg från webbstjärnan till annan plattform. Delvis kommer vi vilja vidareutveckla Schoolsoft och dess innehåll och jag kommer använda mer av mailverktyget som finns tillgängligt. För klassens del arbetar vi på annat håll med ny blogg. Skälet är att Webbstjärnan låtit meddela att denna blogg måste byta innehåll för att få ingå i Webbstjärnan. Detta är inte aktuellt för oss och därmed tänker jag byta plattform och upphör att ingå i Webbstjärnan. Vilket kan vara en nyttig förändring.

Tackar er alla så mycket för en fin sommar och jag önskar er en riktigt skön sommar! Tackar alla elever och föräldrar även för de utomordentligt fina blommorna.

 

PS håll utkick efter ny webbadress sedan i höst skickar mer info via mail.

Med vänlig hälsning Darya