1c är en unik klass en världsklass faktiskt som är stolt och glad över att kunna lära sig så mycket om världen och nya kulturer. Vi tycker alla att språk och i synnerhet nya språk är bra och viktiga. Vi tycker att det är viktigt att kunna tala och kommunicera om olika saker som intresserar oss. Vi har inte bara svenska som språk i vår klass utan vi har kunskaper inom språk som polska, serbiska, tyska, arabiska, somaliska, rumänska, franska, finska och persiska. Men vi har märkt att vi lär oss snabbare och att kunskapen fastnar lättare med hjälp av musik och sång. U.Jederlund (2002) Vi har även en egen text om hur vi vill ha det i vår klass den heter:

Får jag vara med?

Text och musik: Darya Pakarinen

Får jag vara med?

Ja det får du gärna!

Får jag följa med?

Ja det får du gärna!

Ref: 2x Jag tycker så mycket om dig min vän,

kramar gör dig god och snäll.

 

KRAM PÅ ER som läser!